vineri, 6 ianuarie 2012

Interpretarea scrisului de mana


Analiza scrisului de mana :
  • Marimea scrisului
  • Stilul liniilor de baza
  • Spatirea dintre linii si cuvinte
  • Forma literelor
  • Unghiul si panta scrisului
Marimea scrisului
In functie de marimea literelor scrisului, se pot determina tipurile urmatoare:
1. Scrisul foarte mic - indica o perosnalitate artistica, cei care scriu cu un scris mic intra in detalii in orice lucru pe care il fac. De regula, se specializeaza intr-un singur domeniu. si au numai un scop in viata, neirosindu-si timpul sau energia in alte activitati.
2. Scris mic – indica un intelectual si faptul ca persoana este una educata si cu un simt dezvoltat al observatiei. Acest tip de oameni au o mare meticulozitate in ceea ce fac, sunt metodici si se descurca bine in viata.
3. Scris mediu – indica persoanele metodice si echilibrate, si cu o minte sanatoasa. De obicei sunt mai potrivite in afaceri, in detrimentul acordarii unor servicii. Ei sunt capabili sa invete mai rapid si se pot descurca mai usor, desi pot avea deficiente educationale.
4. Scris mare – indica minte activa, ce cu acet tip de scris sunt afectuosi, de incredere si ii pot influenta pe cei din jurul lor. Sunt foarte vorbareti, iar daca acestia se concentreaza mai mult asupra propriilor actiuni, pot excela cu usurinta.
5. Scris foarte mare – indica oamenii ce se simt importanti, ei neputand suporta criticile, astfel avand intotdeauna succes.
6. Scris constant, cu litere de aceeasi marime – indica o minte metodica.
7. Marimea literelor descreste – indica o persoana indemanatica, poate chiar si sireata.
8. Marimea literelor creste – indica o mare sinceritate a persoanei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu