duminică, 8 ianuarie 2012

Eu si jeleurile mele :))

Aseara am mancat jeleuri in exces....Azi am citit ca sunt rele tare.. Cica faci cancer si ulcer, au E-uri tot inainte.

Deoarece sunt suspectate ca ar putea cauza cancer si pentru ca au diverse alte efecte rele asupra organismului, unele E-uri folosite la fabricarea jeleurilor au fost interzise.
Cand cumparati jeleuri, fiti atenti ca pe lista aditivilor alimentari de pe etichete sa nu apara cei pe care ii mentionam in continuare.


Va prezint LISTA NEAGRA :(
Autoritatile romane au interzis atat fabricarea, cat si importurile de jeleuri care contin: E400 (acid alginic), E401 (alginat de sodiu), E402 (alginat de potasiu), E403 (alginat de amoniu), E404 (alginat de calciu), E405 (alginat de propan), E406 (agar-agar), E407 (caragenan), E407a (alga euchema prelucrata), E410 (guma din seminte de carruba), E412 (guma de guar), E413 (guma adragante), E414 (guma de acacia), E415 (guma de xantan), E417 (guma tara), E418 (guma gellan).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu